AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yeni ayakkabı giymek

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı giymek

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı giymek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, evlat sahibi olunacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Ekstra mesai, ekstra kredi veya fazladan araştırma veya sorgulama gerektirse bile çalışamlara ara vermemenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yeni beyaz ayakkabı giymek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı giymek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında yeni ayakkabı giydiğini görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına inanılır.

Kahve falında yeni ayakkabı almak ve giymek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek garanti olacak makama oturacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı giymek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir