AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ayakkabı almak ve giymek

Kahve falında yeni ayakkabı almak ve giymek

Kahve falında yeni ayakkabı almak ve giymek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabı almak ve giymek gördüyseniz:

  • Yeni yetenekler edinmeniz veya verdiğiniz hizmetleri geliştirmeniz durumunda hayatınızı kazanma biçiminizde olumlu değişiklikler olabilir.

Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek makamını kaybedeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı giymek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yeni ayakkabı giydiğini görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni ayakkabı giydiğini görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni ayakkabı almak ve giymek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeni ayakkabı giymek bolluk ve bereket göreceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir