AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, iş için gurbete gidileceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Hayatınızda yenilenen alanlar bir takım ev veya aileyle ilgili sıkıntıları da sonlandırabilir.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Kahve falında yeni mavi elbise giymek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet eder.

Kahve falında yeni beyaz ayakkabı giymek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek böylece hayırlı bir yola girileceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni bir ayakkabı giymek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, işlere nazar değeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir