AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni beyaz ayakkabı giymek

Kahve falında yeni beyaz ayakkabı giymek

Kahve falında yeni beyaz ayakkabı giymek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğiniz normal akışının dışına çıkabilir veya olaylar karşısında farklı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı giymek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına işaret eder.

Kahve falında yeni beyaz ayakkabı giymek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni kahverengi ayakkabı giymek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir ayakkabı giymek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalettir.

Kahve falında yeni ayakkabı giymek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir