AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni siyah ayakkabı giymek

Kahve falında yeni siyah ayakkabı giymek

Kahve falında yeni siyah ayakkabı giymek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz moral yönünden sizi destekleyecek.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı giymek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yeni ayakkabı görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni siyah topuklu ayakkabı görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı almak yeni bir eve sahip olunacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni ayakkabı giymek kötü yola sapmayacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni elbise ve ayakkabı giymek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir