AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, kırılan kalbin onarılacağına, saadetinin yükseleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, desteksiz kalacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Belli konularla övünebilir veya şov yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni ayakkabı almak ve giymek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına inanılır.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek güzel işler yapacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni kahverengi ayakkabı giymek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yüksek bir makamı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı giymek mutluluktan bolca nasipleneceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir ayakkabı giymek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeni ayakkabı giydiğini görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir