AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında yeni ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında yeni ayakkabı giydiğini görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, işlerinin hemen hallolacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, çevreniz tarafından bencilliğiniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz.

Kahve falında yeni ayakkabı almak ve giymek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabı giymek rakipsiz hale geleceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir ayakkabı giymek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Kahve falında yeni ayakkabı giydiğini görmek çok zarar göreceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına işarettir.

Kahve falında yeni beyaz ayakkabı giymek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni ayakkabı alıp giymek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir