AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yeleli at görmek

Kahve falında beyaz yeleli at görmek

Kahve falında beyaz yeleli at görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, arzularının yerine geleceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, endişelerin son bulacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yeleli at gördüyseniz:

  • Biraz daha özgür davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında beyaz at yelesi görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yeleli at görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet eder.

Kahve falında atın yelesini görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında at yelesi görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine işaret eder.

Kahve falında sarı yeleli at görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun yeleli at görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, bereketli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yeleli at görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeleli aslan görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir