AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yeleli at görmek

Kahve falında uzun yeleli at görmek

Kahve falında uzun yeleli at görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, sorunları başarıyla çözmeye, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine inanılır.

Kahve falında uzun yeleli at gördüyseniz:

  • Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında uzun yeleli at görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yeleli at görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz at yelesi görmek çok iyi bir duruma geleceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah yeleli at görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında at yelesi görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın yelesini görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı yeleli at görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeleli aslan görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir