AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeleli aslan görmek

Kahve falında yeleli aslan görmek

Kahve falında yeleli aslan görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çok büyük borçlar alacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize işaret eder.

Kahve falında yeleli aslan gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda değişiklikler yapma gereği duyulabilir.

Kahve falında yeleli aslan görmek helal rızka kavuşacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yeleli at görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz at yelesi görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, hayatının iplerini eline alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yeleli at görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun yeleli at görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında at yelesi görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yeleli at görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında atın yelesini görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, işlerinin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir