AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yeleli at görmek

Kahve falında siyah yeleli at görmek

Kahve falında siyah yeleli at görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, fedakârlıklar yapacağına, çalışmaları kötüleyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah yeleli at gördüyseniz:

  • Sizin dışınızda gelişen aksamalara karşı da toleranslı olmalısınız.

Kahve falında siyah yeleli at görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında uzun yeleli at görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında at yelesi görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında atın yelesini görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında sarı yeleli at görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz at yelesi görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yeleli at görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeleli aslan görmek dertlerinin dermanını bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir