AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yeleli at görmek

Kahve falında sarı yeleli at görmek

Kahve falında sarı yeleli at görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yeleli at gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri veya bazı engeller yaşanabilir.

Kahve falında sarı yeleli at görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yeleli at görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına tabir olunur.

Kahve falında at yelesi görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yeleli at görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında atın yelesini görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz at yelesi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun yeleli at görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeleli aslan görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir