AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz at yelesi görmek

Kahve falında beyaz at yelesi görmek

Kahve falında beyaz at yelesi görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz at yelesi gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yaratıcı olmalısınız.

Kahve falında beyaz at yelesi görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yeleli at görmek işlerinin istediği gibi olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yeleli at görmek elinin darda kalmayacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında uzun yeleli at görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atın yelesini görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yeleli at görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, işindeki verimin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at yelesi görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeleli aslan görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir