AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın yelesini görmek

Kahve falında atın yelesini görmek

Kahve falında atın yelesini görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atın yelesini gördüyseniz:

  • Belli bir konuya hız kazandırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında at yelesi görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun yeleli at görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz at yelesi görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yeleli at görmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında atın yelesini görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulur.

Kahve falında siyah yeleli at görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı yeleli at görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeleli aslan görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir