AnaSayfa / Genel / Kahve falında at yelesi görmek

Kahve falında at yelesi görmek

Kahve falında at yelesi görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında at yelesi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızın, sunduklarınızın veya tekliflerinizin öneminin farkında olmaması sizi üzebilir.

Kahve falında sarı yeleli at görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yeleli at görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına yorulur.

Kahve falında at yelesi görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, alim ve bilge insan olacağına alamet eder.

Kahve falında atın yelesini görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet eder.

Kahve falında uzun yeleli at görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz at yelesi görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yeleli at görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işaret eder.

Kahve falında yeleli aslan görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir