AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yatağa yatmak

Kahve falında beyaz yatağa yatmak

Kahve falında beyaz yatağa yatmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz yatağa yatmak gördüyseniz:

  • İşte bir hissi ihtilaf görülebilir veya resmi dairelerde zorluklar çıkabilir.

Kahve falında beyaz bir yatakta yatmak insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yatağa yatmak fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yatakta yatmak yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında eski yatakta yatmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında dar yatakta yatmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yatağına yatmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir