AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yatağına yatmak

Kahve falında ölünün yatağına yatmak

Kahve falında ölünün yatağına yatmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölünün yatağına yatmak gördüyseniz:

  • Biraz vurdumduymaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün yatağına yatmak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle yatakta yatmak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak insan sevindireceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yatakta yüzüstü yatmak kimsenin arkasından konuşmayacağına, işlerin daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yatağında yatmak sıkıntıların artacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak hayat içinde çok rahat edeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yer yatağında yatmak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, süzüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir