AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, ekmeğinin azalacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına inanılır.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisiyle aynı yatakta yatmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Kahve falında erkekle aynı yatakta yatmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak yalnız kalmak isteyeceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşıyla aynı yatakta yatmak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında babayla aynı yatakta yatmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynı yatakta yatmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, birçok yeni fikir edinileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir