AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yatakta yatmak

Kahve falında eski yatakta yatmak

Kahve falında eski yatakta yatmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, üzüntülerin daha da artacağına işarettir.

Kahve falında eski yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Yaşamsal seçimler yapmanızı gerektiren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına inanılır.

Kahve falında eski yatakta yatmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında bi erkekle yatakta yatmak ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle yatakta yatmak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yatakta yatmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla aynı yatakta yatmak psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yatağa yatmak iyi geçiminin devam edeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir