AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sorunlarının sona ereceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Savurgan bir yapıdasınız.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak kalp kıracağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafta yatmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf ve yatak görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatak görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yatak çarşafı görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, duygularını açığa vuracağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yatağa yatmak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bir yatakta yatmak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir