AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yatakta yatmak

Kahve falında beyaz yatakta yatmak

Kahve falında beyaz yatakta yatmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Kahve falında beyaz bir yatakta yatmak zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yatakta yatmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yatağa yatmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında eşiyle yatakta yatmak dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta yatmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine yorulur.

Kahve falında yatakta bir erkekle yatmak kazancının sürekli artacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir