AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar yatakta yatmak

Kahve falında dar yatakta yatmak

Kahve falında dar yatakta yatmak işlerinin azalacağına, hak yolundan ayrılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Sorunları tırmandırırsanız, uzun süre tatzılıklar devam edebilir.

Kahve falında dar yatakta yatmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar yerde yatmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Kahve falında dar bir yerde yatmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında dar yatak görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yatakta erkekle yatmak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle yatakta yatmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak yorgan yatmak itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir