AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bir yatakta yatmak

Kahve falında beyaz bir yatakta yatmak

Kahve falında beyaz bir yatakta yatmak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, tartışmaların son bulacağına, güven kaybı yaşanacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Sevdikleriniz sizden ilgi bekliyor.

Kahve falında beyaz yatağa yatmak dış ticarete atılacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yatakta yatmak müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir yatakta yatmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşıyla aynı yatakta yatmak keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağa ters yatmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastane yatağında yatmak sorunların günden güne azalacağına, üzücü olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatağın altında yatmak ele geçen paranın daha da artacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir