AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek

Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek

Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek getirisi çok olan işler yapacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, iyi şeyler yaşayacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek gördüyseniz:

  • Maddi bir konu, bir anlaşma veya sağlıkla ilgili bir gelişme sizi zayıf düşürebilir.

Kahve falında mavi beyaz elbise giymek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz mavi elbise giymek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi abiye elbise giymek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işarettir.

Kahve falında yeni mavi elbise giymek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında turkuaz mavisi elbise giymek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalet eder.

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin mavi elbise giydiğini görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir