AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi abiye elbise giymek

Kahve falında mavi abiye elbise giymek

Kahve falında mavi abiye elbise giymek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi abiye elbise giymek gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan geçici bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında mavi abiye elbise giymek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk abiye giymek maddi yükünün artacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında mavi abiye giymek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında abiye elbise giydiğini görmek stresten uzaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına inanılır.

Kahve falında mor abiye elbise giymek rahatsızlıkların şifa bulacağına, çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında abiye elbise giymek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı abiye elbise giymek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek bunları en doğru şekilde kullanacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir