AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, terslik yaşayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine inanılır.

Kahve falında mavi nişan elbisesi görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi nişanlık giymek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, mutluluk bulacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renk nişanlık giymek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında nişanda siyah elbise giymek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına işaret eder.

Kahve falında nişan elbisesi giymek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz nişan elbisesi giymek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir