AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mavi elbise giymek

Kahve falında beyaz mavi elbise giymek

Kahve falında beyaz mavi elbise giymek kazancın daha da arttırılacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz mavi elbise giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda veya kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek çok hatalı çalışmalara gireceğine, sürekli bağırıp çağıracağına delalettir.

Kahve falında beyaz mavi elbise giymek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi beyaz elbise giymek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi saten elbise giymek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, daima afiyette olacağına işarettir.

Kahve falında saks mavisi elbise giymek başının ağrıyacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında mavi elbise giymek bir bebek sahibi olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalettir.

Kahve falında mavi gece elbisesi giymek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında açık mavi elbise giymek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir