AnaSayfa / Genel / Kahve falında turkuaz mavisi elbise giymek

Kahve falında turkuaz mavisi elbise giymek

Kahve falında turkuaz mavisi elbise giymek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, imkânların günden güne azalacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında turkuaz mavisi elbise giymek gördüyseniz:

  • Yeterliliğinizi ispat edebileceğiniz, yeteneklerinizi gösterme şansı bulabileceğiniz fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında turkuaz mavisi elbise giymek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Kahve falında turkuaz mavisi deniz görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında turkuaz gömlek görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turkuaz renk görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında turkuaz taş görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında turkuaz yüzük görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında turkuaz ayakkabı görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında turkuaz deniz görmek fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir