AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi beyaz elbise giymek

Kahve falında mavi beyaz elbise giymek

Kahve falında mavi beyaz elbise giymek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, dikkat çekeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştırabilecek kişileri engellemeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulur.

Kahve falında mavi beyaz elbise giymek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz mavi elbise giymek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mavi elbise giymek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, iş güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının mavi elbise giydiğini görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine tabir olunur.

Kahve falında saks mavisi elbise giymek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte elbise giymek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir