AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mavi elbise giydiğini görmek

Kahve falında birinin mavi elbise giydiğini görmek

Kahve falında birinin mavi elbise giydiğini görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin mavi elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere farklı açıdan yaklaşmalısınız.

Kahve falında mavi ve yeşil elbise giymek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz mavi elbise giymek engellerin ortadan kalkacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi saten elbise giymek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gece elbisesi giymek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek hastalıktan şifa bulmaya, maddi olarak büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Kahve falında gök mavisi elbise giymek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının mavi elbise giymek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir