AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni mavi elbise giymek

Kahve falında yeni mavi elbise giymek

Kahve falında yeni mavi elbise giymek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni mavi elbise giymek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yatırımlar konusunda şanslısınız.

Kahve falında yeni mavi elbise giymek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına yorulur.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında yeni siyah elbise giymek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir elbise giydiğini görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeni elbise almak giymek bolluk ve bereket göreceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni elbise almak ve giymek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yeni elbise giydiğini görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir