AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz uzun etek görmek

Kahve falında beyaz uzun etek görmek

Kahve falında beyaz uzun etek görmek eğlenceli günler yaşayacağına, kafasının karışacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, verimliliğinin artacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye inanılır.

Kahve falında beyaz uzun etek gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Kahve falında beyaz uzun etek giymek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında uzun beyaz etek giymek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işarettir.

Kahve falında uzun beyaz etek görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz uzun etek görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında siyah uzun etek görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, de rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında uzun etek giydiğini görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek işlerin bir anda azalacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir