AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun beyaz etek giymek

Kahve falında uzun beyaz etek giymek

Kahve falında uzun beyaz etek giymek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, işinin ehli durumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun beyaz etek giymek gördüyseniz:

  • Birlikte bir şeyler yapmayı teklif edebilir.

Kahve falında beyaz uzun etek giymek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işarettir.

Kahve falında uzun beyaz etek giymek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı uzun etek giymek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe uzun etek giymek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında renkli uzun etek giymek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı uzun etek giymek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında mavi uzun etek giymek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, sermaye kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında uzun mavi etek giymek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir