AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah uzun etek görmek

Kahve falında siyah uzun etek görmek

Kahve falında siyah uzun etek görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun etek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara varmak veya belli konularda durumunuzu ya da duruşunuzu netleştirmek istiyorsanız gereken koşullar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında siyah uzun etek görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında uzun siyah etek görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun siyah etek giymek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun etek giymek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı uzun etek giymek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında uzun etek aldığını görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına yorulur.

Kahve falında uzun mavi etek giymek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi uzun etek giydiğini görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir