AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil uzun etek giymek

Kahve falında yeşil uzun etek giymek

Kahve falında yeşil uzun etek giymek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız ya da tanıdığınız kişiler belli konularda hassasiyetlerini yitiriyor olabilirler.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına delalettir.

Kahve falında uzun siyah etek giymek zor zamanların böylece geride kalacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında uzun etek giydiğini görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun kırmızı etek giymek fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi uzun etek giymek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun kot etek giymek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı uzun etek giymek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir