AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz uzun etek giymek

Kahve falında beyaz uzun etek giymek

Kahve falında beyaz uzun etek giymek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Planlardaki bir değişiklik kaçırmak istemeyeceğiniz bir maceranın önünü açabilir.

Kahve falında beyaz uzun etek giymek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, hayatındaki rahatlığın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun beyaz etek giymek çok büyük üzüntü yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli uzun etek giymek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı uzun etek giymek büyük miktarlarda para kazanılacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun kırmızı etek giymek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında uzun mavi etek giymek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe uzun etek giymek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir