AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun beyaz etek görmek

Kahve falında uzun beyaz etek görmek

Kahve falında uzun beyaz etek görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, onun istediği yoldan gideceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun beyaz etek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kimselerin düşüncelerini dinlemeniz sizin için doğru bir yaklaşım olabilir.

Kahve falında beyaz uzun etek giymek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz uzun etek görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun beyaz etek görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet eder.

Kahve falında uzun beyaz etek giymek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli uzun etek giymek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah etek görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe uzun etek giymek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi uzun etek giydiğini görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir