AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yeşil etek giymek

Kahve falında uzun yeşil etek giymek

Kahve falında uzun yeşil etek giymek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek gördüyseniz:

  • Seçimleriniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet eder.

Kahve falında renkli uzun etek giymek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında uzun kırmızı etek giymek düşman olduklarının anlaşılacağına, canının sağ olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun siyah etek giymek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz uzun etek giymek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun etek giydiğini görmek imkanlarının genişleyeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine yorulur.

Kahve falında uzun kot etek giymek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir