AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe uzun etek giymek

Kahve falında pembe uzun etek giymek

Kahve falında pembe uzun etek giymek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Yeni ümitlere bağlanabilir, yeni tecrübeler edinebilirsiniz.

Kahve falında pembe uzun etek giymek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında pembe etek giymek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun etek giydiğini görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi uzun etek giymek çıkmaza düşeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı uzun etek giymek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli uzun etek giymek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, kısmetin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek başka insanları aldatmasına engel olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir