AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı uzun etek giymek

Kahve falında sarı uzun etek giymek

Kahve falında sarı uzun etek giymek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, tatsız durumların yaşanacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında sarı uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yaptığınız jestler ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sarı uzun etek giymek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine delalet eder.

Kahve falında uzun kot etek giymek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi uzun etek giydiğini görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah uzun etek giymek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında uzun siyah etek giymek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe uzun etek giymek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun beyaz etek giymek neşesinin de yerine geleceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir