AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli uzun etek giymek

Kahve falında renkli uzun etek giymek

Kahve falında renkli uzun etek giymek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında renkli uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.

Kahve falında renkli uzun etek giymek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun kot etek giymek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı uzun etek giymek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında mavi uzun etek giymek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında uzun beyaz etek giymek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uzun kırmızı etek giymek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe uzun etek giymek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir