AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun mavi etek giymek

Kahve falında uzun mavi etek giymek

Kahve falında uzun mavi etek giymek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun mavi etek giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kafanızda bazı fikirler oluşmasını sağlayabilir.

Kahve falında mavi uzun etek giymek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi uzun etek giydiğini görmek mal ve varlık sahibi olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun mavi etek giymek kazandıklarının tadını çıkaracağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi uzun etek görmek kafasını rahatlatacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına yorulur.

Kahve falında uzun beyaz etek giymek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kot etek giymek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına yorulur.

Kahve falında pembe uzun etek giymek yanlış anlaşılacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz uzun etek giymek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir