AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kırmızı etek giymek

Kahve falında uzun kırmızı etek giymek

Kahve falında uzun kırmızı etek giymek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, yanlış bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında uzun kırmızı etek giymek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir, yeni kişilerle tanışabilir ya da yeni yerlere gidebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı uzun etek giymek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun kırmızı etek giymek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı uzun etek görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında uzun kırmızı etek görmek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında siyah uzun etek giymek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun etek giymek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, gönül gözünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında sarı uzun etek giymek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında uzun kot etek giymek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir