AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz topuklu terlik görmek

Kahve falında beyaz topuklu terlik görmek

Kahve falında beyaz topuklu terlik görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, varlık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu terlik gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Kahve falında beyaz topuklu terlik görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topuklu terlik görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek topuklu terlik görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Kahve falında siyah topuklu terlik görmek fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu terlik giymek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı almak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir