AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek

Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek

Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, çok büyük ses getireceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya delalet eder.

Kahve falında topuklu terlik giymek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek böylece hayırlı bir yola girileceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu terlik görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir