AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah topuklu terlik görmek

Kahve falında siyah topuklu terlik görmek

Kahve falında siyah topuklu terlik görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına delalettir.

Kahve falında siyah topuklu terlik gördüyseniz:

  • Herkesin adil oynaması gerektiği konusunda haklısınız.

Kahve falında siyah topuklu terlik görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya işarettir.

Kahve falında yüksek topuklu terlik görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya alamet eder.

Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz topuklu terlik görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu terlik giymek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında topuklu terlik görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir