AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu terlik giymek

Kahve falında topuklu terlik giymek

Kahve falında topuklu terlik giymek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, can sıkıcı haberler almaya, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında topuklu terlik giymek gördüyseniz:

  • Finansal başlıklı konularda ufak tefek stresli durumlarla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında topuklu terlik giymek parasız ve ekmeksiz kalacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına delalettir.

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek topuklu terlik görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz topuklu terlik görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah topuklu terlik görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya delalettir.

Kahve falında topuklu terlik görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir