AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı almak

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı almak

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı almak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı biraz daha objektif olun.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı almak kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında topuklu mavi ayakkabı görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir