AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu terlik görmek

Kahve falında topuklu terlik görmek

Kahve falında topuklu terlik görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında topuklu terlik gördüyseniz:

  • Yakında maddi anlamda karlı alışverişler veya farklı şanslar kapınızı çalabilir.

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında topuklu terlik görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında topuklu terlik giymek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz topuklu terlik görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah topuklu terlik görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek topuklu terlik görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek hayattan daha zevk alacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir