AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor.

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek alacaklarını tahsil edeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu terlik görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalet eder.

Kahve falında topuklu terlik giymek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, yol kat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu çizme giymek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı giymek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek gam ve keder çekmeyeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulur.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir